Jaartentoonstelling Trias Artistica

Zoals wij in maart al aankondigden zijn wij partner geworden in Trias Artistica, een samenwerkingsverband van 3 galerieën in de Noordkop. De twee andere partners zijn Galerie Boot & Steijn in St.Maartensbrug en Galerie 28 Schagen. Doel van deze samenwerking is door het jaar heen een breed aanbod te leveren van kunst en kunstgerelateerde activiteiten. Elk van deze galerieën brengt kunstenaars met een eigen stijl, waardoor een divers aanbod kan worden gerealiseerd. Door het jaar heen kan men altijd bij een van de galerieën terecht om kunst te kijken. Onder de bezoekers wordt jaarlijks de TRIAS-prijs verloot: een fraai kunstwerk, beschikbaar gesteld door de drie galerieën.

Tijdens de jaarlijkse gezamenlijke tentoonstelling zal een breed kunstspectrum worden getoond. Bij Arthouse Concepts zal de totale locatie van de voormalige dorpsschool in Oudesluis hiervoor benut worden. Tevens is dan de beeldentuin geopend.

U kunt genieten van schilderijen, collages, divers keramiek, papierkunst, assemblages, beelden van polyester, marmer en staal en meer uiteenlopende materialen van o.a. Werner Breuer, Rob van Bergen, Ingrid Bévort, Jes Daalderop, Roland de Jong, Kitty Doomernik, Marinus Klap, Romee Kanis, Sam Middleton, Marianne Moor, Jeanet Metselaar, Angela Melsen, Klaas Meester, Henk van Rooy, Rena Ramakers, Toscani, Cornel, Ben Oldenhof, Edith van Olst, Quinten Trentelman, Irene van der Veur en Joke Zaal.

Zaterdag 25 en zondag 26 juni, beide dagen geopend van 11.00 – 17.00 uur.