3 en 4 sept. tentoonsteling Trias Artistica

Tijdens het weekend 3 en 4 september presenteren zich zo’n 15 kunstenaars uit het kunstenaarsbestand van Trias Artistica, de drie samenwerkende galerieën Arthouse Concepts in  Oudesluis, Galerie28 in Schagen en Galerie Boot & Steyn in Sint Maartenbrug.

Bij Arthouse zullen werken van Toscani en Cornel te zien zijn.

trias artisticaTrias Artistica brengt een scala en diversiteit van kunstuitingen zoals keramiek, bronzen beelden, sieraden, foto’s, glas en schilderijen in zowel abstracte, figuratieve en impressionistische vorm. Kortom, het belooft interessant te worden en er is voor  een ieder wat wils.

U kunt de driehoek tussen de locaties van de galerieën met afstanden tot zo’n 20 km goed met de fiets maar ook met de auto doen.
Ook dit jaar maakt u kans op een kunstwerk als u een volle stempelkaart heeft. Informeer bij de galerieën naar de stempelkaart.

U bent van harte welkom op zaterdag 3 en zondag 4 september a.s. van 11.00 tot 17.00 uur aan de Grote Sloot 164 te Sint Maartensbrug, de Nes 28 te  Schagen en de Sportlaan 57 te Oudesluis.

De exposanten zijn o. a.: Joyce van der Stad, Nic Jonk, Mary Schermer, Joop Metselaar, Sam Middleton, Wilma Wegert, Karin van Bodegom, Monique Vink, Henk de Geus, Inge Spijkerman, Klaas Meester, Annelies Deutekom, Irene van de Veur, Bep Toscani, Hans Cornel en Romee Kanis.