De Arthouse Collectie

Eigen collectie opbouwen via ‘kunst abonnement’.

De finishing touch voor een mooi ingerichte woonkamer is natuurlijk kunst aan de muur. Maar in de snelle en interactieve maatschappij waarin we leven wil je misschien af en toe de sfeer in je kamer veranderen. Dat kan met De Arthouse Collectie. Toscani en Cornel hebben dit unieke concept in 2009 in het leven geroepen. Met dit concept kun jij zelf je eigen collectie opbouwen en steeds wisselend werk ophangen. Het werk van de  collectie wordt in beperkte oplage gemaakt en blijft dus waarde houden.

Hoe werkt het

Je kunt het zien als een abonnement. Drie keer per jaar verrassen de kunstenaars je met een proeve van hun veelzijdige kunst. Je ontvangt per post een werk van Toscani of Cornel. Het moet door de brievenbus kunnen, dus de afmeting is maximaal 19 x 25 cm. In de fotogalerie kun je de collecties van de afgelopen drie jaar zien. Enkele exemplaren zijn daar nog van beschikbaar voor losse verkoop.

Prijs

Als je je inschrijft, dan komt de prijs van de kunstwerken van De Arthouse Collectie neer op € 45,- per stuk. Bij inschrijving teken je altijd in voor drie werken. De totaalprijs is dus € 135,- per jaar. Betaling per maand is ook mogelijk. De kosten zijn dan € 12,- per maand.

Inschrijven

Je kunt op ieder moment inschrijven. Het eerste nummer van de vierde collectie komt uit in juli/augustus. Het tweede nummer in november/december van hetzelfde jaar en het derde nummer in maart/april van het nieuwe jaar. Bij latere inschrijving in het lopende jaar ontvang je uiteraard de voorgaande nummers van de betreffende jaargang.

De collectie wordt in kleine oplage gemaakt, maar er zijn van voorgaande edities nog enkele exemplaren beschikbaar. De prijs van losse nummers is € 55,- p.st.
Losse nummers zijn verkrijgbaar via onze webshop.

Klik hier voor het complete overzicht van vorige edities.