Kunst aan Tafel

Inviteer je club, team, jaargenoten, vrienden, medewerkers, relaties, voor ‘Kunst aan Tafel’ in Arthouse Concepts Oudesluis.

Er zijn momenten dat een diner niet bijzonder genoeg kan zijn. Een viering, een jubileum, een reünie, een vaarwel. Je zoekt een ongezien oord, een ongekende sfeer, een extra dimensie. Een plaats waar de muze rondwaart, het maal een feest is, en de avond te kort. Arthouse Oudesluis heeft de oplossing. En het kunstenaarsechtpaar Toscani en Cornel tekent ervoor.

Een diner dat je nooit zult vergeten

In Arthouse is kunst overal, vanzelfsprekend ook aan tafel. Om te beginnen in de vorm van oog- en tongstrelende gerechten. Maar bovenal in aankleding van de tafel en de eetplek. Wat je noemt: Kunst aan Tafel. Onder deze naam werd tafelen in Arthouse dan ook een begrip en leidde het al tot publicaties in magazines, en exposities in binnen- en buitenland.

Kunst aan Tafel is maatwerk

Kunst aan Tafel geniet je in kleine kring. Gezelschappen van 10 tot 20 mensen die op exclusieve aandacht kunnen rekenen van gastheer en gastvrouw. En van de kok(s) die in de Arthouse keuken het mooiste van het lekkerste bereiden. Een maaltijd die helemaal in overleg kan worden samengesteld.

De tafel en z’n entourage maakt misschien even sprakeloos, maar niet lang want hij wordt steevast het onderwerp van gesprek. Hij is gedekt met ontwerpen van de kunstenaars – van tafelkleed tot glazen, van borden tot kandelaars. Veel kaarslicht dan ook en een omgeving die is aangekleed met kunst en ontwerpen van eigen hand. Natuurlijk is er stijlvolle muziek. Uit de omvangrijke discotheek, of live zo u wenst.

Kunstenaars aan Tafel

Kunst aan Tafel wordt desgewenst ook ‘Kunstenaars aan Tafel’. Toscani en Cornel schuiven dan aan en zullen graag helpen het gesprek te kruiden.

Kortom Kunst aan Tafel zorgt voor een setting en een sfeer die je uitnodigen om je feestelijk te kleden. Avondkleding is misschien wel het beste.

Kom langs en overtuig jezelf

De kosten van een Kunst aan Tafel diner hangen natuurlijk sterk af van specifieke wensen. Zij kunnen worden begroot na een gesprek. Maar het budget kan ook uitgangspunt zijn voor een voorstel. Neem gewoon even contact op, dan maken we een afspraak.