Time-out

Bij Arthouse leer je jezelf te verbazen

Toscani en Cornel bouwden een reputatie op als beeldend kunstenaar. Individueel en als duo exposeerden zij hun twee- en driedimensionale kunst in binnen- en buitenland. Zij organiseerden workshops en drukten hun artistieke stempel op producten en interieurs. Geregeld ook overschreden zij de grenzen van hun kunst zoals wanneer zij werden uitgenodigd om lastige denkprocessen te “injecteren” met creativiteit.

Arthouse, gevestigd in een oude dorpsschool, is het epicentrum van hun activiteiten. Toscani en Cornel richtten het karakteristieke gebouw in als een multifunctioneel creatief centrum waar je fantasie wordt geprikkeld en waar je afleert om in cliche’s te denken. Arthouse met zijn studio’s, galerie, verrassende ruimtes en tuinen, is de inspirerende omgeving voor grensoverschrijdende ontmoetingen en workshops met onconventionele denkers en doeners op verschillende gebieden: schrijvers, regisseurs, kunstenaars, filmers, ondernemers, wetenschappers en anderen.

Time-outs met collega’s

Voor bedrijven ontwikkelden zij time-outs die specifiek gericht zijn op het ontwikkelen van de creativiteit van medewerkers en teambuilding. Lees meer.

Arthouse Time-outs om iets te vieren

Je hebt wat te vieren – een jubileum, het bereiken van een mijlpaal, een zakelijk succes – en wil je gasten fêteren. Je wilt ze verrassen, onvergetelijk verrassen. Trakteren op een feestje voor alle zintuigen. Onderdompelen in een culinair festijn maar dan omlijst met muzikale acts, komedie, kleinkunst en kermis. Niets is wat het lijkt. Ja… waar kan zoiets, en wie kan zo’n feestje bouwen?

Arthouse kan dat! Lees meer.

Heb je zelf een idee en wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.