Time-out voor bijzondere gelegenheden

Je hebt wat te vieren – een jubileum, het bereiken van een mijlpaal, een zakelijk succes – en wilt je gasten fêteren. Je wilt ze verrassen, onvergetelijk verrassen. Trakteren op een feestje voor alle zintuigen. Onderdompelen in een culinair festijn maar dan omlijst met muzikale acts, komedie, kleinkunst en kermis. Niets is wat het lijkt. Ja… waar kan zoiets, en wie kan zo’n feestje bouwen?

Arthouse kan dat! Wij noemen het alleen geen feestje. Wij noemen het een Time-out.

Time Outs zijn bedoeld voor groepen mensen die elkaar kennen en wellicht op elkaar zijn aangewezen of een nauwe band hebben. Zij maken van een viering of beloning iets onvergetelijks. Time Outs hebben maximaal 20 deelnemers.

Misschien wil je voor een speciale gelegenheid eens iets heel anders organiseren en beleven.  Dat kan met een thematische time-out. Deze time-outs kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op onthaasting, verdieping, creativiteit en spiritualiteit. Met o.a. muzikale, filosofische, artistieke, creatieve en culinaire elementen en verzorgd door onconventionele denkers en doeners. De time-outs worden naar wens en op maat geprogrammerd voor elke afzonderlijke groep. Logies in de naaste omgeving is mogelijk. Time Outs zijn bedoeld voor groepen mensen die elkaar kennen en wellicht op elkaar zijn aangewezen.

Kunst en zo

Met een thematische time-out maak je van je viering of beloning iets onvergetelijks! Om je een idee te geven kun je vast kijken naar de thema’s die Arthouse over de jaren heen heeft ontwikkeld onder de naam ‘Kunst en zo’. Er zijn allerlei variaties op deze thema’s denkbaar. Time-outs zijn uiteindelijk maatwerk!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Arthouse en bespreek de mogelijkheden.