Tentoonstelling Toscani

Solotentoonstelling van Toscani bij Galerie Beeld & Aambeeld te Enschede
Opening zaterdag 4 februari om 17:00 u.
Muziek: Bert van der Veen : piano

Eens in de twee jaar nodigt Beeld & Aambeeld galerie haar vaste kunstenaars uit om nieuw werk te tonen. Meestal is dat in combinatie met een sierraad-kunstenaar, maar ditmaal heeft Toscani ook de vitrines tot haar beschikking.Kleurrijke assemblages heeft zij speciaal hiervoor uitgevoerd.

Wat vooral nieuw is in haar werk zijn de in kleurrijke lagen opgebouwde reliëfs. Maar verrassend zijn twee reliëfs geheel tegen haar gewoonte in zonder kleur: blank wit en transparant helder.

85x85x18cm-2015-web95x80x18cm-2015-web

relief_Toscani-130x160x18-2015-web

110x150x6cm-met-plexiglas-2015-web

De tentoonstelling is te zien tot 15 maart. Open van woensdag t/m zaterdag van 10:00 uuur tot 17:00 uuur en op donderdagavond tot 21:00 uur.

Adres: Walstraat 13  7511 GE Enschede T 053 4300357
www.beeldenaambeeld.nl

De uitnodiging voor de opening kunt u hier downloaden.

 

Rugilė Daujotaitė en Robert Rook trio

Alweer een geweldig Jazzconcert bij Arthouse Concepts! Op zondag 27 november 2016 om 15:00.

Sinds een paar jaar werkt het Robert Rook trio samen met zangeres Rugile Daujotaite.
Het repertoire bestaat uit folk songs uit Litouwen, jazzstandards, Braziliaanse – en eigen stukken. De musici vormen samen een kleurrijke combinatie waarbinnen het avontuurlijke dynamische spel van het trio en Rugiles bijzondere zang een nieuw perspectief krijgen.
action_bluelight_rugile_low_edit_2016

Continue reading

Jaartentoonstelling Trias Artistica

Zoals wij in maart al aankondigden zijn wij partner geworden in Trias Artistica, een samenwerkingsverband van 3 galerieën in de Noordkop. De twee andere partners zijn Galerie Boot & Steijn in St.Maartensbrug en Galerie 28 Schagen. Doel van deze samenwerking is door het jaar heen een breed aanbod te leveren van kunst en kunstgerelateerde activiteiten. Elk van deze galerieën brengt kunstenaars met een eigen stijl, waardoor een divers aanbod kan worden gerealiseerd. Door het jaar heen kan men altijd bij een van de galerieën terecht om kunst te kijken. Onder de bezoekers wordt jaarlijks de TRIAS-prijs verloot: een fraai kunstwerk, beschikbaar gesteld door de drie galerieën. Continue reading

Trias Artistica

KAART TRIAS A5 Voorkant 2016trias 100dpiArthouse Concepts wordt partner in Trias Artistica. Trias Artistica is sinds 5 jaar een samenwerking tussen drie galeries in de Noordkop met als doel door het jaar heen een gevarieerd kunstaanbod te leveren in de kop van Noord Holland. De samenstelling van Trias Artistica heeft per 1 januari 2016 een wijziging ondergaan. Arthouse Concepts heeft de plaats ingenomen van Galerie Wegert & Sadocco welke sinds 31 december 2015 haar deuren heeft gesloten.  Wij blijven jaarlijks de TRIAS-PRIJS uitreiken aan een van de bezoekers van de galeries.  Drie keer per jaar komt er een nieuwsbrief.

Continue reading